Rólunk

Hisszük, hogy a részletes konzultáció lehetőséget ad minden kérdés megválaszolására és a kezelések jövőbeli tervezésére.

Dr. Vörös Richárd

dento-alveoláris sebész szakorvos
Richárd mindig törekszik az elégedettségre, miközben zökkenőmentes orvos-beteg kapcsolatot ápol. 2015-ben szerezte fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd egészen 2021-ig dolgozott a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Szájsebészet Részlegén. 2018 óta dento-alveoláris sebész szakorvosként az általános fogászati tevékenységeket kiegészíti implantációs és csontpótló műtétekkel. Folyamatosan továbbképzi magát annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb beavatkozásokat nyújthassa pácienseinek. Szavai szerint: "Részletes állapotfelmérés és a páciens elképzeléseinek megértése után közösen választjuk ki a mosoly megteremtésének útját."

Filep Anna

fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
Anna folyamatosan igyekszik biztosítani a megnyugtató légkört a páciensek számára és hozzájárulni a jó hangulatú, gördülékeny kezelésekhez. 2021-ben végzett, mint fogászati asszisztens. Azóta már a dentálhigiénikus képesítést is megszerezte, így mindkét szakmában tevékenykedik. Elmondása szerint: "Önálló munkám során dentálhigiénikusként igyekszem megismerni a pácienseimet és személyre szóló kezelési tervet összeállítani nekik. Célom, hogy mindenki a saját magának legmegfelelőbb módon tudja elsajátítani a megfelelő szájhigiéné fenntartását, hiszen ez nem csak egészségügyi szempontból, hanem magabiztos megjelenés és jó közérzet szempontjából is nagyon fontos."

Várjuk szeretettel

Rendelési időpontok

Hétfő 8:00 - 13:30
Szerda 8:00 - 13:30
Csütörtök 8:00 - 13:30
Hétfő 14:30 - 19:00
Szerda 14:30 - 19:00
Csütörtök 14:30 - 19:00
©2024 WingDent fogászat - Minden jog fenntarva
Web design & Site by DWEB